Inkludera bilder i en Salesforce Custom email template

Att använda sig av bilder är ett enkelt sätt att höja standarden på de utskick som man gör via Salesforce, men när det kommer till hur man gör det är inte helt intuitivt om man gör ett custom template (när/om du använder Visualforce är det dock busenkelt)

Skapa template

När du skapar ett custom template (Administer > Communication Templates > Email Templates) i Salesforce har du full kontroll över design och layout, och kan därmed se till så att dina mail verkligen sticker ut. 

Lägga till bilder

Genom att ladda upp bilderna till Documents kan du referera till den genom en vanlig img-tagg.

Exempel.
https://gist.github.com/aabergkvist/295b61d02e5780d4f5e6a972d292f0c3

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn