Vår expertis

digital GROWTH

Skandinaviens mest resultatdrivna marknadsavdelningar väljer oss för att ta över stafettpinnen och bli ledande i sitt segment.

jason-briscoe-WYS52TA69f8-unsplash
1. Trafik

Nå ut till rätt målgrupp

Med andra:
Varumärke, impressions, bounce rate, page views, fler besökare, fler klick.

Med northside:
Konverteringar, konverteringar & mer konverteringar. 

Det finns en enda sak som vi bryr oss om, och det är att generera försäljning till positiv avkastning. Löser vi den pucken så har vi installerat en tillväxtmotor i din verksamhet som arbetar dag & natt. Med den som understöd kan vi sen börja förbättra resten av marknadsinsatserna. 

Vi hjälper dig att synas – och få klicket – på de sökord som är relevanta för just dig. Att öppna upp den antagligen mest kraftfulla kanalen inom digital marknadsföring för dig är målsättningen.

Beställ tjänsten här, från 920 SEK/Vecka

Nå ut till din målgrupp medans dem letar efter en lösning, med start redan imorgon. Vi är Sveriges minsta  Google Premier Partner genom tiderna, något som ordentlig spetskunskap och otroligt nöjda kunder ligger till grund för. 

Beställ tjänsten här, från 920 SEK/Vecka

Med ett eget dedikerat Performance Team får du:

  • En senior digital strateg som leder projektet.
  • My, som kommer ansvara för det operativa arbetet med optimeringen. 
  • Markus, som kommer analysera resultatet & rapportera till teamet och dig.
  • Alexander, som ser till så att trackingen fungerar.

 

Med Hubspot, Pardot eller Autopilot i botten kan vi få din marknads- & säljavdelning att agera som att den vore dubbelt så stor, samtidigt som kvalitén på bearbetningen blir bättre. Ett bra sätt att ta vara på den ökade försäljningstakten som kommer infinna sig efter steg 1.  

Från 18 920 SEK/Vecka inkl. licenskostnad.

Hur hjälper man Gymgrossisten att öka sitt värde per session på sin hemsida med 31kr på en månad? Eller Destination Gotland att få (många) fler att välja det klimatvänliga transportsättet till Gotland? Man förbättrar webbplatsen, det centrala navet! Med över 10 års erfarenhet av webboptimering gör Axel detta genom en ockulär besiktning och/eller digital analys som sen ligger till grund för A/B tester och därefter avrapportering och projektledning för implementation av den vinnande varianten. 

Från 9 820 SEK/Vecka, för beställning: axel@northside.se

Vi har haft äran att få hjälpa företag som jergo bl.a. med att vad som i folkmun kallas att ”digitalisera” hela verksamheten. Utöver marknadsföringen har vi sjösatt system som effektiviserar försäljningen, leveransen, orderhanteringen, faktureringen samt kundvården.

Vi har nu slipat på vårt koncept länge, och är redo att installera det väldigt kostnadseffektivt hos er, inte bara tekniskt utan också kompetensmässigt samtidigt som vi ser till så att organisationen hoppar på tåget och använder det till sitt max. 

Cirka 790 800 SEK/År inkl. licenskostnader. För beställning: terry@northside.se

2. OPTIMERA

Hantera målgruppen bättre.

När tillväxtmotorn väl är på plats kan vi börja sätta upp system & processer samt ta till åtgärder som gör att du tar hand om trafiken (och dina blivande kunder) bättre med högre effektivitet.