Vår expertis

Marketing technology

Skandinaviens mest resultatdrivna marknadsavdelningar väljer oss för att ta sin teknologiska uppsättning till perfektion.

jason-briscoe-WYS52TA69f8-unsplash
Webb

WordPress, fast bättre.

Det är vi som står bakom nordpress.se. 
En tjänst som gör det möjligt för mindre företag att få till professionell webb.

Med en enda licens får du den stabilaste hostingen i segmentet, tillgång till de absolut bästa insticksprogrammen och fri support.

De senaste 8 månaderna har alla hemsidor på nordpress en upptid på i genomsnitt 99.9999%. Det har också sparats tusentals timmar på att leta efter rätt tillägg, design & underhåll.

Du kan också få mer tid till att fokusera på det som tar verksamheten framåt (eller familjen), från 1290 SEK / Månad.

Läs mer & kom igång här 

För dig som inte kan ha kompromisslös WordPress hosting med oslagbar upptid, men ändå vill ha understöd & riktig expertis, så finns nu vårt serviceavtal.

Vi tar hand om uppdateringar, underhåll & optimering av din WordPress hemsida hostad på annat håll. Vi hjälper dig också med strategisk, proaktiv rådgivning för att förbättra resultatet.

Kom igång för 49 SEK 33 SEK / Dag

Om ni behöver hjälp med att bygga och/eller optimera er webbplats finns vårt nätverk av partners till ditt förfogande. Där hittar du designers, marknadsförare m.m., som vi har sållat fram och certifierat.

Med Hubspot bakom kulisserna kan vi få din marknads- & säljavdelning att agera som att den vore dubbelt så stor, samtidigt som kvalitén på bearbetningen blir bättre. Det smarta sättet att växa resultaten & output utan att växa headcounten.

6960 SEK / Vecka (Licenskostnad tillkommer)

Med Hubspot Enterprise finns det inget tak i hur mycket som går att automatisera, inte bara i er marknadsföring & säljprocess, men också i eftersälj (support & service) och merförsäljning samt förbättring av kundlojalitet.

12960 SEK / Vecka (Licenskostnad tillkommer)

Marketing automation & CRM

Hantera målgruppen bättre.

Hubspot är det närmaste en komplett marknadsföringsplattform man kan komma, och vi är det närmaste man kan komma till fullblodsproffs på den.

Vare sig det gäller onboarding eller komplexa, skräddarsydda integrationer så kan vi hjälpa dig.

GTM & GA

Tagghantering & Tracking

Dålig tracking förstör bra marknadsföring, och ger dålig data att basera beslut på.

Vårt motto är att korrekt tracking hör till grundstommen, och alltid bör monitoreras & optimeras.

Vi ser till så att ni har bra data att utgå ifrån, och en professionellt hanterad Google Tag Manager container som sparar tid för oss, och er.

Vi gör gärna en analys & hälsocheck av er Google Analytics uppsättning. I mån av tid gör vi detta kostnadsfritt, se nedan för aktuell status. Resultatet är ett utlåtande kring er uppsättning på en hundragradig skala. De fel vi hittar listar vi med tillhörande tidsuppskattning för respektive moment.

Juli 2020: På grund av hög beläggning kan vi för närvarande inte erbjuda en kostnadsfri sanity check. Det går dock fortfarande att beställa (Kostnad: 4960 SEK).

Senast uppdaterat: 2020-07-02

Slipp tänka på dataintegriteten & korrektheten i Google Analytics. Vi tar fullt ägandeskap och ser till att allt lirar så bra som det bara kan.

660 SEK / Vecka

Vi sätter upp Google Tag Manager, förfinar och tar ägandeskap över containern åt er. Vi ser till så att nya saker kommer in, att pushar av nya versioner blir korrekta och gör det smärtfritt för er.

660 SEK / Vecka