Vilka besöker min hemsida?

Från och med nu kan du ta reda på vilka som besöker din hemsida för att noggrannare specificera dina annonser eller ge informationen direkt till säljteamet.

pexels-photo-258160
dane-deaner--UnfFza_Nfo-unsplash

Vad är Lead Forensics?

Lead Forensics startades år 2009 och är en tjänst som gör att du kan identifiera vilka företag som besöker din sida. Under åren har de växt och är nu en av de ledande företagen inom spårning av besökare.

Vad gör Lead Forensics?

I besökslistan kan du bland annat se vilka företag som besöker din sida, vilka specifika sidor de besökt, hur länge de varit på respektive sida, vilka sökord de använd och slutligen hur de hittade till er sida. Denna information kan vara till stor hjälp för ditt team så ni kan anpassa, ändra och maximera era utgifter.  

Det bästa med Lead Forensics?

En av de bästa sakerna med denna tjänst är att det finns en tydlig besökslista samt enkla och välfungerande filtreringsfunktioner. Det gör att du kan sortera ut företag på en mängd olika parametrar för att få fram de företagen av rätt storlek, rätt marknadsnisch eller rätt omsättning. I Lead Forensics kan du enkelt få fram de kontaktpersonerna på företagen du tror ni har troliga leads. 

Vill du ha hjälp att maximera och effektivisera användningen av er egen sida kontakta oss här!